Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?

Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?
Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?
Cinefish.bg

Филми
Джона Хил като Пингвина в новия „Батман“?

12.08.2019, 09:59  |   Видяна: 891  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Отдавна е ясно, че Робърт Патинсън ще е бъдещият Батман в дългоочаквания филм на Мат Рийвс. Все още не знаем нищо за останалите имена в актьорския състав и това поражда безкрайно много спекулации. Известно е, че този път пазителят на Готъм сити ще се изправи срещу няколко злодеи, като сред тях се споменават Гатанката, Жената котка, Двуликият и не на последно място – Пингвинът.

Кои ще са злодеите в новия батман

Кой ще играе Осуалд Коблепот, превърнал се в противния криминален бос Пингвина, е една от най-дискутираните теми в Холивуд. За ролята са спрягани звезди като Джош Гад, Никълъс Холт и Тоби Джоунс, а към тях се присъединява и едно ново име.

Джона Хил е един от актьорите, с които „Уорнър“ водят проговори за ролята. Според последна информация той е фаворитът на студиото за следващия Пингвин. Дани Де Вито изпълни ролята във филма на Тим БъртънБатман се завръща“ през 1992 г.

Дани Де Вито в ролята на Пингвина

Разбира се, за момента няма официално потвърждение на тази информация, но по всичко личи, че звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ е сред обсъжданите имена за култовата роля. Някои фенове вече го нарисуваха като прочутия злодей, с неговите отличителни аксесоари – цилиндър и монокъл. А тези рисунки само потвърждават, че Хил би бил идеален за тази роля.

При всички случай снимките на новия „Батман“ трябва да започнат в началото на 2020 г., така че очакваме горещи новини в следващите няколко месеца. Надяваме се скоро да научим кои ще са партньорите на Патинсън.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg