Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Хобс и Шоу отново окупираха върха в боксофиса

Хобс и Шоу отново окупираха върха в боксофиса
Хобс и Шоу отново окупираха върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
Хобс и Шоу отново окупираха върха в боксофиса

12.08.2019, 10:18  |   Видяна: 455  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
В конкуренцията с цели шест премиери, „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ отново е най-гледаният филм в целия свят. Новият хит с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм надмина приходи от 333 милиона долара само за 10 дни на екран.

Хобс и Шоу с големи приходи

В САЩ той отбеляза приличен спад от само 51% спрямо предходния уикенд и спечели 25,4 милиона. Общо до момента шеметният екшън има 108,5 милиона. В останалата част от света той спечели нови 60,8 милиона. В пет нови държави дебютира филмът на Дейвид Лийч, като сред тях най-голям е интересът във Франция (6,9 милиона). През следващите две седмици предстои премиерата му в Южна Корея и Китай, където всички филми от поредицата се радват на голяма популярност.

На второ място с 20,8 милиона долара дебютира „Scary Stories to Tell in the Dark”. Новият филм, чийто продуцент е Гийермо дел Торо, се представи доста над очакванията и се очертава като най-успешния хорър на лятото, изпреварвайки резултатите на „Анабел 3“, „Мамчето“ и новата версия на „Child’s Play“.

Scary stories movie

Вече трети е касовият рекордьор „Цар Лъв“. За този уикенд филмът на Джон Фавро спечели 20 милиона долара и сборът му в САЩ вече е 472,8 милиона. Това го превръща във втория най-гледан филм от началото на годината, като преди него е само „Отмъстителите: Краят“.

Приходи от римейка на Цар лъв

По-важната новина е, че с приходите от останалия свят, игралният римейк има общо 1,33 милиарда долара. Така той се превърна в най-кас
овия игрален филм на „Дисни“, изпреварвайки „Красавицата и Звяра“ (1,26 милиарда). За момента „Цар Лъв“ е на 12-то място сред най-касовите филми на всички времена.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg