Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Робърт де Ниро и Шая Лебьов в криминална семейна история

Робърт де Ниро и Шая Лебьов в криминална семейна история
Робърт де Ниро и Шая Лебьов в криминална семейна история
Cinefish.bg

Филми
Робърт де Ниро и Шая Лебьов в криминална семейна история

13.08.2019, 10:04  |   Видяна: 481  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Двете звезди ще играят баща и син в нов филм, вдъхновен от истински случай. Робърт де Ниро и Шая Лебьов ще участват във филма „After Exile“, чийто режисьор ще е Джошуа Майкъл Стърн („Джобс“ с Аштън Къчър). Сценарият е дело на Антъни Торн и Майкъл Тово, като последният се е вдъхновил от реално случили му се събития. Снимките предстоят през октомври във Филаделфия.

Шая Лебьоф в нов филм с Робърт де Ниро

Историята разказва за Майк Дилейни (Лебьов), който е освободен от затвора, след като убива невинен човек при въоръжен обир. Сега той трябва да се върне към стария си начин на живот, като основната му цел е да спаси своя по-малък брат от това да поеме по неговия път, белязан от престъпления и наркотици. За това намира неочаквана подкрепа в лицето на своя баща.

Тед Дилейни (Де Ниро) е бивш затворник, който е загубил съпругата си преди много години и страда от вина, която се опитва да преодолее с помощта на алкохола. Единственият му шанс за изкупление е да спаси своите синове от мрачното и разрушително бъдеше, което звучи предначертано за тях.

Съвместен филм на Робърт де Ниро и Шая Лебьоф

И двамата актьори се готвят за сериозни премиери тази есен.
Лебьов участва в пожъналия успех сред критиците „Peanut Butter Falcon“, а предстои да го видим в представения на тазгодишния фестивал в Сънданс „Honey Boy“, базиран на собствения му живот.

Де Ниро ще ни представи своя девети филм с любимия си режисьор Мартин СкорсезеИрландецът, с който ще бъде открит фестивала в Ню Йорк. Ще го видим и с важна роля в „Жокера“, който според първоначалните прогнози ще стане по-голям хит и от „Аквамен“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg