Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отстреляй бившата

Актьорският състав - Отстреляй бившата / информация за филма

The Bounty Hunter 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

22.3.2010  |   синефиш.бг

ЖЕНИФЪР АНИСТЪН (Никол Хърли) е родена в Шърман Оукс, Калифорния и израства в Ню Йорк. Тя е талантлива актриса, която започва да играе от съвсем малка /11 годишна/, благодарение на баща й, Джон Анистън, който участва в драматичния сериал по NBC „Days of Our Lives”. 

Миналата година Анистън участва в хитовата комедия „Той не си пада по теб” и в романтичната комедия „Любовта се случва” заедна с Аарън Екхарт. През 2008г Анистън участва в адаптирания за големия екран роман на Джон Гроугън, „Марли и аз”, където си партнира с Оуен Уилсън. Също наскоро я гледахме в романтичната комедия „Помощник управителят” с участието на Стив Зан и в „The Baster”, заедно с Джейсън Бейтман.

Дженифър участва и в десетте сезона на култовия комедиен сериал по NBC „Приятели”, заедно с нейните колеги: Кортни Кокс-Аркет, Мат ЛеБланк, Матю Пери, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу. За ролята си на Рейчъл Грийн, Дженифър печели 5 номинации за Еми, 2 номинации за Златен Глобус и многобройни други награди. През 2002г печели 1-та си награда Еми за главна женска роля в комедиен сериал, а през 2003 печели 1-та си награда Златен Глобус за същото.
В допълнение на огромния й успех, който постига на малкия екран Анистън изпълнява много хитови роли за големия екран. Тя участва в комедиите „Раздялата” с Винс Вон;  „Приятели с пари”;  „Хората говорят” и трилъра „Извън релси”, където си партнира с Клайв Оуен. Също така играе с Бен Стилър в „Завръщането на Поли” и с Джим Кери и Морган Фрийман в „Всемогъщият Брус”.
През 2002г участва в одобрения от критиката филм на Мигел Артета, „The Good Girl” заедно с Джейк Гиленхал, Джон С. Райли и Зоуи Дешанел. Премиерата на филма се състоя на филмовия фестивал в Сънденс.
Други филми с нейно участие са: „Рок звезда” с Марк Уолбърг; „Тя е жената” с Камерън Диаз; „Всичко е страхотно” с Кевин Бейкън и Олимпия Дукакис; „Обект на желание” с Пол Ръд; „Офис треска” и други.
През 2006г Анистън прави своя режисьорски дебют с късометражния филм „Room 10”. 

ДЖЕРАРД БЪТЛЪР (Майло Бойд) направи страхотно впечатление с участието си през 2007г. във филма на Зак Снайдър „300”, където влиза в образа на спартанския цар, Леонидас. Още през първия уикенд филмът чупи всички рекорди, като печели повече от 450 милиона долара по света. Миналото лято гледахме Бътлър в романтичната комедия „Грозната истина”, където си партнира с Катрин Хейгъл. Наскоро го гледахме в трилъра „Смъртоносен противник”, на който също така е и продуцент и в екшън трилъра „Геймър”.

Предстоящите му проекти включват „Coriolanus”, режисьорския дебют на Ралф Файнс и  „Machine Gun Preacher” на Марк Форстър. Преди това Бътлър играе във филма на Гай Ричи „Рокенрола”. Участва и в детския филм „Островът на Ним”, заедно с Джоди Фостър и Абигейл Бреслин. През 2007г. Бътлър се снима в романтичната драма „Послепис: Обичам те”, където си партнира с Хилъри Суонк.
2004г. му носи силно желана роля във филмовата версия на Андрю Лойд Уебър „Фантомът от операта". Той печели възторжени похвали за участието си заедно с Емили Мортимър в независимия филм „Скъпи Франки", който се излъчи на филмовия фестивал в Кан. Участва и в „Бeоулф & Грендел”, „Фатален Срок”, „Лара Крофт: люлката на живота”, както и в „Царството на огъня”.

1997г. отбелязва филмовия му дебют в отличена с "Оскар" драма на режисьора Джон Маден „Her Majesty, Mrs. Brown”, където си партнира с Джуди Денч. Някои от ранните му участия са във филмите: „Fast Food”, „One More Kiss”, „Harrison’s Flowers” и в адаптацията на Чехов „Вишнева градина”.

Роден в Шотландия, Бътлър за пръв път играе на сцена на 12 години в мюзикъла „Оливър” в ‘Kings Theatre’ на Глазгоу. След това учи право в продължение на 7 години, което временно го отдалечава от мечтата му да играе на сцена. Една от най-уважаваните актриси в киноиндустрията

КРИСТИН БАРАНСКИ (Кити Хърли) печели многобройни отличия, между които една награда Еми, две награди Тони и три награди на Гилдията на актьорите. Родом от Бъфалоу, Барански завършва Джулиард Скул, след което започва да играе на сцената на различни театри. Първата й голяма роля е в комедията „The Real Thing”, поставена от Майк Никълс на сцената на Бродуей. За изпълнението си Кристин е отличена с наградата Тони и с наградата ‘Drama Desk Award’. На малкия екран Барански получава Еми за участието си в комедийния сериал по CBS „Сибил”. Тя участва като гост звезда в сериалите „Фрейзър” и „Теория за Големия взрив”, където също получава номинации за Еми. Барански участва и в сериалите: „Happy Family” и „Welcome to New York”, както и в телевизионните филми: „Елоиз в хотел „Плаза””,  „Коледата на Елоиз” и „Не се влюбвай в мама”.

На големия екран Барански участва във филмите: „Мама Мия”; носителят на Оскар за най-добър филм на 2002г „Чикаго”, „Гринч”, „Боуфингър”,  „Булърт”, „Секс игри”, „Клетка за птици”, „Орли на правосъдието”, „Девет седмици и половина” и други.

В момента можем да я гледаме във втория сезон на сериала по CBS „Добрата съпруга”.

ДЖЕЙСЪН СУДЕИКИС (Стюарт) в момента участва в петия сезон на дългогодишното комедийно шоу по NBC „Saturday Night Live”.  Скоро ще го видим на големия екран във филма на Warner Bros. „Going the Distance”,  заедно с Дрю Баримор и Джъстин Лонг и в независимия филм „A Good Old Fashioned Orgy”. Други филми с негово участие са: „Да си остане във Вегас”, „Рокаджията”, „Полупрофесионалисти”, „Запознай се с Бил” и други. Судеикис получава възторжени похвали за участието си в отличения с наградата Еми сериал по NBC „Рокфелер плаза”.


 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Велин Манов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Ивайло Петков
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Нова телевизия
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 58/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg