Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Под прикритие

"Под прикритие" - нов сериал на БНТ - Под прикритие / информация за филма

Pod Prikritie 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

"Под прикритие" - нов сериал на БНТ

01.3.2011  |   синефиш.бг
Днес БНТ на пресконференция в студио 5 представи най-новия филмов проект на продуцентска компания „СИА" ЕАД и Студио „Екран" телевизионния сериал „Под прикритие". Снимките започват в началото на март и първият сезон ще бъде от 12 серии по 54 минути. БНТ ще излъчи сезона през април. Пред медиите проекта, сюжета и кастинга представиха Димитър Митовски, Димитър Гочев, Севда Шишманова - програмен директор БНТ 1 и Боряна Пунчева - ръководител на студио „Екран".

В главните роли зрителите на националната телевизия ще видят звездите на българското кино и театър Захари Бахаров, Владимир Пенев и Михаил Билалов, както и две нови лица, които екранът на БНТ има амбиция да превърне в звезди - Ивайло Захариев и Ирена Милянкова. Гост на срещата с медиите беше и Христо Мутафчиев, който ще има специално участие във бъдещия проект. Режисьори на лентата са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов. Екипът от сценаристи е от 7 човека и техен консултант е журналистът от „24 часа" Слави Ангелов. Известният с журналистическите си разследвания експерт потвърди, че част от сюжетните линии ще са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години.

Севда Шишманова, програмен директор БНТ 1, заяви: „БНТ избра този сериал, защото има висока художествена стойност и дава възможност с комерсиален подход да се покажат на екран значими теми, които са във фокуса на обществото. Също така и заради капацитета на екипа, който го реализира, защото продуцентска компания „СИА" ЕАД диктува тенденциите на филмовия и телевизионен пазар в момента и заради много трудния жанр, който дава възможност на БНТ да е първа на пазара със сезонен сериал- криминална драма."

Продуцентът и режисьорът на сериала Димитър Митовски разкри, че в „Под прикритие" ще има всичко, ще има крими, любов и драма. Жанрът е един от най-трудните и в случая може да бъде определен като „криминална драма с романтични изстрели". Според Митовски кастингът е повече от успешен, и от опит знае, че това гарантира поне 70 процента от свършената работа във филма. Подборът е направен от известни и доказани имена на киното, но и млади талантливи хора. Доказателство за това са изборът на Ивайло Захариев и Ирена Милянкова, които чрез сериала „Под прикритие" ще получат своя шанс да станат звезди.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg