Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата

ТАКСИ ОТ АДА - Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата / информация за филма

Percy Jackson: Sea of Monsters 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ТАКСИ ОТ АДА

09.8.2013  |   синефиш.бг

Походът за златното руно започва когато Анабет извиква такси насред гората и то се появява от нищото. Таксито управляват сестрите Граи – три вещици с едно око.
Миси Пайл, която заедно с Мери Бърдсонг и Ивет Никол Браун изпълнява ролята на една от сестрите граи, отбелязва: „Окото не ние необходимо за да шофираме, но ни харесва да си го прехвърляме напред назад. Сестрите Граи са слепи за видимото от хората, но с окото виждат наистина.” По време на разрушителния курс с таксито, сестрите Граи разкриват на Пърси информация, която се оказва безцценна.
Пайл, Бърдсонг и Браун преминават ежедневно петчасова процедура в гримьорната преди да се превърнат в сестрите Граи. Гримът, дело на корифея Уилям Терезакис преобразява главите ръцете и дори краката на актрисите.
За сцените със сестрите Граи са използвани шест автомобила (модел около 1969-1982). Боядисани и приспособени да приличат на таксита от 1982. Колите са докарани чак от Аризона.
С началото на продукцията, започва да се развихря и екипът по специалните ефекти. Отговорникът за специалните ефекти Дан Кауфман започва работа шест месеца преди принципната фотография. Повечето от компютърната анимация е дело на студиото за визуални ефекти Ритъм енд Хюс (Rhythm and Hues).

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg