Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата

СЪЗДАВАНЕТО НА ЛАГЕРА ХАЛФ БЛЪД И ОСТАНАЛИТЕ МАГИЧНИ ДЕКОРИ - Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата / информация за филма

Percy Jackson: Sea of Monsters 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

СЪЗДАВАНЕТО НА ЛАГЕРА ХАЛФ БЛЪД И ОСТАНАЛИТЕ МАГИЧНИ ДЕКОРИ

09.8.2013  |   синефиш.бг
За да създадат фантастичния митологичен свят на ПЪРСИ ДЖАКСЪН: МОРЕТО НА ЧУДОВИЩАТА, дизайнерът на продукцията Клод Паре, тримата художествени директори и цяла армия художници, дърводелци и декоратори работят неуморно за да издигнат внушително количество монументални декори, включително амфитеатър с 200 места, 43-футова тренировъчна машина (вдъхновена от идеите на Леонардо Давинчи), античното селище на лагера на полубоговете, леговището на Циклопите, Полифем и изоставения увеселителен парк на острова на Полифем.
През октомври 2011, Паре и екипът му започват шестмесечна подготовка и с наближаването на старта на продукцията, екипът му наброява между 200 и 400 човека. Значителна част от декорите на лагера са изградени в парка Робърт Бърнби във Ванкувър. Колизеумът е издигнат върху тенис корт. В близката гора са построени пет вили. Тренировъчната кула се издига 43 фута над самия парк.
Сцените с бронирания кораб от гражданската война, офиса на Мистър Ди, тавана, където Пърси се среща с Оракула, пътуването с таксито на сестрите Граи, вътрешностите на морското чудовище Харибда, леговището на Полифем са заснети в Мамут Студиос в Бърнаби.
ПЪРСИ ДЖАКСЪН: МОРЕТО НА ЧУДОВИЩАТА се снима във Ванкувър, Британска Колумбия от април до средата на юни 2012, след което продукцията се мести в Ню Орлийнс, Луизиана, където снимките продължават до края на юли.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg