Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

В света на динозаврите 3D

От първите стъпки до финалните надписи - В света на динозаврите 3D / информация за филма

Walking with Dinosaurs 3D 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

От първите стъпки до финалните надписи

04.12.2013  |   синефиш.бг
В света на динозаврите 3D е резултат от работата на някои от най-талантливите кинорежисьори, техници и художници. Всичко дължим обаче на първият по рода си телевизионен сериал от преди четиринадесет години - телевизионната поредица, която филма използва за да пренесе зрителите в света на динозаврите чрез съвременни технологии.

Сериалът показва обитателите на тази епоха, сякаш са били заснети в дивата природа, което за онова време е революционно отдалечаване от традиционните форми на документални филми на подобна тематика. Той промени завинаги начина, по който възприемаме огромните и страховити същества.

През 2010 г., напредъкът в CGI и 3D технологиите създаде нова възможност за прераждане на франчайза в още по-амбициозен проект - епично приключение за голям екран. Вдъхновен от най-новите научи открития, В света на динозаврите 3D въвежда публиката - по невъзможни досега начини- в екзотични, но истински места, населени с герои, пълни с емоции и индивидуалност.

Двамата режисьори, които са начело на това превъплъщение на любимия франчайз таят големи надежди за своя филм. „Опитваме се да предложим една добра история, и герои, които могат да въздействат на зрителите", казва Бари Кук .

Нийл Найнтингейл добавя: „Искаме зрителите да харесат образите и да усетят полета назад във времето и изцяло да се потапят в един свят, които е съществувал десетки милиони години."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg