Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Черна жътва

ФАКТ, ИЗМИСЛИЦА И ВЯРА - Черна жътва / информация за филма

The Reaping 2007
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ФАКТ, ИЗМИСЛИЦА И ВЯРА

10.7.2008  |   синефиш.бг
        Образът на Катрин Уинтър е базиран на истинските скиптици и учени, които приемат неестествени явления и чудеса. "По целия свят, хората са привлечени от идеята за съществуването на чудеса", коментира Силвър. "Дори когато учените опитват да ги разубедят, обикновено не успяват. Това е част от спора между наука и желанието да вярваш".

         За да се подготви за ролята си, Суонк провежда проучване и разговаря с различни хора, които се опитват да обяснят странните явления със законите на науката, много от които, като Катрин, преди са били силно религиозни хора. Актрисата отбелязва, "Беше много интересно да се потопя в този свят и да се срещна с хора, които се осланят на науката и други – на вярата".

         Подобно на Хилари Суонк, Хопкинс също се хвърля в света на хората, които се занимават с упровергаване на сюрреалистични явления. "Срещнах един джентълмен, който е работил над 60 или 70 подобни случая в живота си, той е професор по теология", казва режисьорът. "Този човек ми каза за преживяното по време на пътуванията си. Този човек е видял много неща, които е успял да си обясни, но има и такива, които не може. Смятам, че това е необикновен тип характер : някой, който непоколебимо търси истината, за това дали тези чудеса съществуват или не".

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg