Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Черна жътва

НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА - Черна жътва / информация за филма

The Reaping 2007
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА

10.7.2008  |   синефиш.бг
За да намерят идеалното място за снимките, продуцентите спират поглед на Луизиана. "Луизиана е необикновено място, с толкова красива архитектура", казва Хопкинс", и излъчва някаква загадъчност. Точно от това имахме нужда за Хавън (Сейнт Франксвил), който въпреки че е съвременно градче, е малко или много изолиран от останалата част от света".

         Историята на градчето се смесва със сюжета на филма. Хопкинс обяснява, "Градът е бил разрушен от наводнения преди около 120 години. Има много снимки в градския музей, и ние видяхме снимки на тези места, изцяло заляти от водата. Тъй като всичко било разрушено, хората се преместват на околните хълмове, далеч от блатата, и аз се замислих – “Дали хората, живели по тези земи тогава, са загубили вяра?”. И така, ние изградихме нашето градче Хавън в Сейнт Франквил".

         Местните хора са гостоприемни и великодушни, но климатичните условия са на друго мнение. Лятната горещина, въпреки неудобствата, спомага за пресъздаването на разнообразни настроения на екрана. Снимките продължават по график...и това връхлита ураганът Kатрина.

         Само две седмици след Kатрина, ураганът Рита поставя друга сериозна, но за щастие кратковременна заплаха над продукцията. Местността е претърпяла минимални щети от двете бетствия, но много от хората в екипа имат лични загуби. Хърб Гейнс, който е бил на мястото по-рано през лятото, се е сблъскал с подобна заплаха от ураган и споделя : "Първият ден беше доста емоционален. Хората се пречупваха. Но мисля, че факта че останахме там и бяхме част от възстановяването на района, беше правилно решение".

         “Тези хора дефинират южното гостоприемство; те бяха така мили с нас", споделя Хилари Суонк. "Това че бяхме тук и преживяхме два урагана, и видяхме щетите, които те нанесоха беше покъртително, но и вдъхновяващо. Ние видяхме как тези хора изгубват домовете си, членове на семейството си, изгубват действително всичко, което имат и тези гледки ни напомниха за най-важното : "Аз съм жив и мога да изградя всичко наново”.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg