Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Надцакването

ЗА ПРОДУКЦИЯТА - Надцакването / информация за филма

Runner Runner 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ПРОДУКЦИЯТА

23.9.2013  |   синефиш.бг
Коста Рика в „Надцакването” съществуват едновременно бедност и изобилие, законност и корупция. Там можеш безнаказано да задоволиш всяка прищявка, докато желанията не станат прекалено големи. От лъскавите казина до пълните с крокодили джунгли, „Надцакването” пресъздава един съблазнителен и опасен свят, управляван от седемте смъртни гряха.

В същността си, историята е за богатството – желанието да го притежаваш и импулса да го браниш. Тази нагласа струи и от героите – ловки и спокойни, калени от успокоителния бриз на Коста Рика.

В „Надцакването” Пуерто Рико замества Коста Рика. Екипът прекарва там цялото лято на 2012. По-голямата част от филма е заснета в Ла Перла, място заемащо 650 ярда, притиснато между океана и северната историческа градска стена на Сан Хуан. Създателите на филма трябва да се справят с предизвикателството да създадат един пищен свят в страна, в която има пропаст между богати и бедни. Най-екстравагантната част от него се оказва великолепният имот на Айвън Блок. „Какво се случва когато някой изкарва толкова пари? Вземете някой с манталитет на 18-годишен, дайте му 20 милиона и резултатът ще е огромна къща къща за забавления, с много момичета с прилепнали дрехи, реки от алкохол, хазарт и купони всяка нощ. Точно това виждаме, когато влезем в живота на Блок.“

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg