Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Нощ в музея: Тайната на гробницата

БЕН СТИЛЪР Е ЛАРИ ДЕЙЛИ ... И ЛААА - Нощ в музея: Тайната на гробницата / информация за филма

Night at the Museum: Secret of the Tomb 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

БЕН СТИЛЪР Е ЛАРИ ДЕЙЛИ ... И ЛААА

18.12.2014  |   синефиш.бг
Леви отбелязва, че голяма част от сърцевината на филмовата поредица идва от Бен Стилър. „Бен е не само феноменално отдаден творец и артист, който винаги във всичко търси възможно най-доброто. Той притежава изключителен земен натурализъм и чрез актьорската си игра и стил внася във тези филми уникална атмосфера и осезаемо чувство за идентичност."

В новия филм Леви и Стилър определено не улесняват нещата за себе си. Стилър не само влиза отново в ролята на Лари Дейли, но и застава срещу себе си пред камерата в нова роля на Лааа, неандерталец и двойник на Лари. „Има някаква невинност в Лааа, - казва Стилър. – Донякъде той е като малко дете, който просто иска вниманието и любовта на Лари, но от друга страна притежава интуитивността на пещерен човек."

Леви отбелязва, че „Бен се посвещава на героя си, както винаги го е правил с многобройните запомнящи се герои, независимо дали става дума за Зулендър, Големи топки, Старски и Хъч или Тропическа буря. Той има способността да се слее напълно с героя, просто изгражда нещо отделно от себе си и да го носи като друг комплект дрехи. Така се получи и с Лааа."

Стилър си спомня: „Когато се появи идеята за Лааа, се смях като си помислих, колко забавен може да бъде този елемент. Аз винаги съм се радвал на пещерни хора и неандерталците и на целият еволюционен процес. – шегува се той. - Когато Шон представи идеята реших, че ще е много смешно, и попитах: „Такаааа... и кой смяташ да играе Лааа?"

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg