Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хитмен: Агент 47

ЕДНА ЖЕНА В ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРИ - Хитмен: Агент 47 / информация за филма

Hitman: Agent 47 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕДНА ЖЕНА В ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРИ

18.8.2015  |   синефиш.бг
Героинята на Уеър - Катя, по няколко начина е свързана със сърцето на ХИТМАН: АГЕНТ 47. Когато се появява за първи път на екрана, Катя е излязла извън системата в търсене на някой, който едва помни, но които вероятно държи ключа към невероятна тайна от детството й. Хана Уеър казва: „Катя води номадско съществуване, тя не търси социални контакти или нещо друго, което може да я отклони от целта й. Затова тя не се може да пасне към нищо и никой."

Пътуването и търсенето на отговори на Катя са белязани от безмилостна решителност, която Уеър с готовност прегръща. „Тя не се вписва никъде, но в същото време е много смела и дива, - казва актрисата. - Мога да се идентифицирам с нейната ожесточена решителност."

В хода на историята Катя намира неочаквана и интригуваща връзка с 47, което повишава заряда на филма и предоставя допълнителни възможности за изследване на характера на героинята.

Тя научава, че двамата си приличат повече, отколкото си представя. 47 става неин ментор, като я учи на много от неговите движения и ходове като я подлага на крайно трудни изпитания. „Това е много силен ритуал за изграждане на характера, - казва Уеър. - 47 учи Катя и така я освобождава по начин отвъд представите й. Той я тества, като разкрива истинската й природа. Това е в крайна сметка много освобождаващо за нея."

Катя е сложна героиня, която не се разкрива изцяло, и колегите на Уеър споделят, че актрисата също вдъхва живот на образа по неочакван начин. „Хана внася доза наивност в ролята, - отбелязва Рупърт Френд. - Катя научава страшно много за себе си, а това изисква актьорът да не се страхува да прегърне именно тази непрестореност, за да може да приеме неочакваната трансформация."
Закари Куинто добавя: „Хана не само е зашеметяващо красива, но тя излъчва скрито чувство на уязвимост, която служи много добре за изграждане на образа."


В една история, пълна с тайни и откровения, героят на Куинто - Джон Смит може би крие най-големите. Отначало той сякаш иска да помогне на Катя в търсенето на отговори, когато се срещат за първи път на метростанция Александерплац в Берлин, за да я спаси от предполагаем нападател. Бах казва: „Смит изниква от нищото и казва на Катя: „Аз съм тук, за да те защитя, защото знам кого търсиш“.

Куинто изключително успешно пресъздава мистериозния характер на героя. „В първата част на филма зрителя наистина не знае от къде идва Смит. Той изскача пред Катя в решаващ момент от пътуването й, но по-късно става ясно, че Смит не е това, което изглежда, поне докато не разкрива истинските си мотиви."

„Смит е очарователен многопластов персонаж, - добавя Аскарих. – В началото той е нашият защитник на Катя. Но скоро научаваме, че Смит я използва за свои коварни цели."

Освен това Смит има зъб на 47, и в крайна сметка се превръща в един от най-емблематичните и страховити врагове на Хитман. „Омразата му срещу 47 е много лична, - казва Аскарих. - Смит се чувства по-нисш от 47, което е повод за голямото съперничество помежду им."

Каквото и да е основанието за враждата между двамата герои, Френд се възхищава от представянето на Куинто и на начина, по който героят му превключва предавките без предупреждение. „Зак прави нещо много интересно и смело със Смит дори на физическо ниво. Когато го виждаме за първи път той е типичен американец, с квадратна челюст, изглежда надежден човек. - отбелязва Френд. - Публиката трябва да се довери на Смит, защото част от задачата на героя е да обърне очакванията ни за това кой е той - и на кого в ​​крайна сметка трябва да се доверим."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg