Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хитмен: Агент 47

НАЧЕЛО НА ПРОДУКЦИЯТА - Хитмен: Агент 47 / информация за филма

Hitman: Agent 47 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

НАЧЕЛО НА ПРОДУКЦИЯТА

18.8.2015  |   синефиш.бг
Френд, Куинто, Уеър и останалата част от актьорите и творческият екип със сигурност имат доверие на режисьора Александър Бах, за когото Куинто казва, че „има истинска визия, и улавя емоционалния елемент на историята, както и забележителните екшън и визии." Френд добавя: „Але има автентично усещане за сърцето на екшън. Когато работиш с него, никога не става дума просто за забързани динамични сцени."

Бах стига до режисьорския си дебют след като показва на продуцентите късометражно представяне на концепцията си за ХИТМАН: АГЕНТ 47. „Ние и преди това бяхме впечатлени от работа на Але и нямахме търпение да поговорим с него за режисурата на филма. - спомня си Чарлз Гордън. - Но с това страхотно късометражно представяне той просто подпечати сделката. То бе фокусирано не само върху екшъна, но и върху героите и емоцията. Ние всички си казахме на момента: „Това е нашия човек!"

Според Алекс Янг, краткото представяне е било „точно това, на което се надявахме, и веднага след началото на продукцията Але се доказа едновременно като майсторски разказвач и страхотен визиуалист със стил."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg