Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хитмен: Агент 47

ОТ БЕРЛИН ДО СИНГАПУР - Хитмен: Агент 47 / информация за филма

Hitman: Agent 47 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ОТ БЕРЛИН ДО СИНГАПУР

18.8.2015  |   синефиш.бг
Продукцията на ХИТМАН: АГЕНТ 47 започва в Берлин, където Бах, оператора Отар Гуднасон и дизайнера Себастиан Кравинкел проучват подходящи локации из града, които да подсилят драмата и да станат снимачни площадки за екшън сцените.

След няколко седмици снимки в немския метрополис, продукцията се премества на другия край на света, превръщайки се в първата голяма филмова американска продукция, заснета в Сингапур.

Бах отбелязва: „Сингапур беше в пълен контраст с Берлин. Това е един модерен, високотехнологичен свят с азиатски привкус и тропическа атмосфера, който засили по неповторим начин визията на филма."

За целта екипа се възползва от неземните сингапурски градини по брега, където футуристични на вид супер-дървета се издигат на 50м височина в тропическата жега и влажност, както и други забележителности като Марина Сандс и Ботаническите градини.

В някои случаи тези впечатляващи реални декори са подсилени с визуални ефекти. Екипът начело с Рич Торн, построява дигитално копие на огромен градски пейзаж с 360-градусова перспектива, както и на централата на Международния синдикат на подлия Ле Клер - и инсценира катастрофа с хеликоптер, който унищожава голяма част от структурата.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg