Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Лигата на справедливостта

За филма - Лигата на справедливостта / информация за филма

Justice League 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

За филма

10.11.2017  |   синефиш.бг
Warner Bros. Pictures представя първото епично приключение на „Лигата на справедливостта“ на голям екран, режисирано от Зак Снайдър и с участието на прочутите супергерои на DC: Бен Афлек като Батман, Хенри Кавил като Супермен, Гал Гадот като Жената чудо, Езра Милър като Светкавицата, Джейсън Момоа като Аквамен и Рей Фишър като Киборг.

Мотивиран от възстановената му вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн се обръща за помощ към новооткрития си съюзник Даяна Принс, за да се изправи срещу още по-силен враг. Заедно Батман и Жената чудо се заемат да намерят нов екип от мета-човеци, за да се противопоставят на новопоявилата се заплаха. Но въпреки сформирането на тази безпрецедентна Лига на героите – Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата – може би е твърде късно за спасяването на планетата от нападение с катастрофални последици.

С филма към ролите си се завръщат Ейми Адамс като Лоис Лейн, Джеръми Айрънс като Алфред, Даян Лейн като Марта Кент, Кони Нилсен като Хиполита и Джо Мортън като Сайлъс Стоун, а сред новите попълнения са Джей Кей Симънс като комисар Гордън, Киъран Хайндс като Степенуолф и Амбър Хърд като Мера.

  Сценарият на „Лигата на справедливостта“ е дело на Крис Терио и Джос Уидън, по сюжет на Крис Терио и Зак Снайдър, по мотиви от героите на DC, Супермен е създаден от Джери Сийгъл и Джо Шустър. Продуценти на филма са Чарлс Роувън, Дебора Снайдър, Джон Бърг и Джоф Джоунс, а изпълнителни продуценти са Джим Роу, Бен Афлек, Уесли Колър, Къртис Канемото, Даниъл С. Камински и Крис Терио.

Творческият екип на продукцията включва оператора Фабиан Вагнер („Игра на тронове“); художника Патрик Татопулос („Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта“); монтажиста Дейвид Бренър („Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта“); номинирания за „Оскар“ монтажист Ричард Пиърсън („Конг: Островът на черепа“, „Полет 93“); отличения с „Оскар“ монтажист Мартин Уолш („Жената чудо“, „Чикаго“); номинирания за „Оскар“ дизайнер на костюми Майкъл Уилкинсън („Американска схема“); и ръководителя на екипа за визуални ефекти Джон “DJ” Дежарден („Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта“). Автор на музиката е номинираният за „Оскар“ композитор Дани Елфман („Милк“, „Мъже в черно“).

Warner Bros. Pictures представя продукция на Atlas Entertainment/Cruel and Unusual, филм на Зак Снайдър, „Лигата на справедливостта“, който превзема кината на 3D и IMAX 3D. Филмът се разпространява по света от Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg