Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Соло: История от Междузвездни войни

Премиерата на „Соло: История от Междузвездни войни“ - Соло: История от Междузвездни войни / информация за филма

Solo: A Star Wars Story 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Премиерата на „Соло: История от Междузвездни войни“

11.5.2018  |   синефиш.бг
На 10 май в световната столица на киното Лос Анджелис се състоя галапремиерата на Соло: История от Междузвездни войни. Булевард „Холивуд“ бе домакин на грандиозното събитие, което събра на едно място звездите от втория самостоятелен филм от поредицата Междузвездни войни. Сред гостите бяха най-верните фенове на далечната галактика, които успяха първи да се докоснат до неразказаната история на Хан Соло.

Редом със звездния актьорски състав по червения килим преминаха и създателите на филма, които също обраха овациите на публиката. С впечатляващо присъствие се отличи и Чубака, който ентусиазирано раздаваше усмивки на феновете и се снимаше с тях.  Фотографите запаметиха и всички останали моменти от премиерата на филма, а гигантското копие на Хилядолетния сокол превърна атмосферата в един наистина автентичен откъс от звездната сага.

СОЛО: История от Междузвездни войни обещава наистина зрелищен екшън, въплъщаващ в себе си много нови елементи и добре познатите факти от междузвездната сага. Продукцията на Дисни този път акцентира върху историята на младия Хан Соло (Олдън Ерънрайх) и предизвикателствата, с които трябва да се сблъска. Заедно с партньорите си Ландо Калризиан (Доналд Глоувър) и Чубака (Йонас Суотамо) той ще се впусне във вълнуващи приключения и ще изпълни невероятни подвизи.

Режисьор на Соло: История от Междузвездни войни е Рон Хауърд (Уилоу, Красив ум, Фрост/Никсън). Сценаристи са Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас. Продуценти са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюел, Алисън Шиърмур.





 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg