Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Спайдър-мен: Завръщане у дома

Обща информация - Спайдър-мен: Завръщане у дома / информация за филма

Spider-Man: Homecoming 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Обща информация

29.6.2017  |   синефиш.бг
Младия Питър Паркър / Спайдър-мен (Том Холанд), който прави своя сензационен дебют в Първият отмъстител: Войната на героите, влиза в киновселената на Marvel със Спайдър-мен: Завръщане у дома. Покорил целия свят, Спайдър-мен е най-популярният комиксов герой в историята и перлата в  короната на Marvel. Сега той се завръща у дома в един филм, продуциран от  Marvel Studios, със свеж, забавен тон и нов подход, който представя за първи път появата на екран на Питър Паркър, заедно с героите от комиксите на Marvel.

Зареден с впечатления от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей (Мариса Томей), под зоркия поглед на своя нов ментор Тони Старк (Робърт Дауни Мл). Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдър-мен. Докато появата на нов злодей - Лешояда (Майкъл Кийтън), поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Настава моментът младежът да се изправи срещу предизвикателството и да се превърне в героя, който трябва да бъде.

Columbia Pictures представя продукция на Marvel Studios / Pascal Pictures, Спайдър-мен™: Завръщане у дома. С участието на Том Холанд, Майкъл Кийтън, Джон Фавро, Зендая, Доналд Глоувър, Тайн Дайли, Мариса Томей и Робърт Дауни Мл. Режисьор е Джон Уотс. Сценарият е на Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли и Джон Уотс & Кристофър Форд и Крис Маккена & Ерик Сомърс. Екранната адаптация е на Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли по комикса на Marvel от Стан Лий и Стив Дитко.

Продуценти на филма са Кевин Фийг и Ейми Паскал. Изпълнителните продуценти са Луис Д'Еспозито, Виктория Алонсо, Патриша Уитчър, Джереми Лачам, Стан Лий, Ави Арад и Мат Толмач. А Мич Бел, Ерик Хаусърман Карол и Рейчъл О'Конър са съпродуценти. Оператор е Салваторе Тотино ASC, AIC. Художник на продукцията е Оливър Шол. Монтаж - Дан Либентал ACE и Деби Берман. Отговорник на визуалните ефекти е Янек Сърс. Дизайнер на костюмите е Луиз Фроли. Музиката е дело на Майкъл Джакино.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg