Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аквамен

AТЛАНТИДА ВИНАГИ Е ИМАЛА ВЛАДЕТЕЛ… СЕГА ИМА НУЖДА ОТ НЕЩО ПОВЕЧЕ - Аквамен / информация за филма

Aquaman 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

AТЛАНТИДА ВИНАГИ Е ИМАЛА ВЛАДЕТЕЛ… СЕГА ИМА НУЖДА ОТ НЕЩО ПОВЕЧЕ

17.12.2018  |   синефиш.бг
Warner Bros. и режисьорът Джеймс Уан представят „Аквамен“ – невероятната история на Артър Къри, чийто живот е разделен между сушата и подводното кралство Атлантида. В това изключително приключение той не само ще открие истината за себе си, но ще трябва да докаже, че заслужава да изпълни мисията, за която е роден – да бъде крал. В главната роля на спиращата дъха с впечатляващата визия на подводното царство продукция е Джейсън Момоа.

Във филма участват още Амбър Хърд в рорята на Мера – безстрашен войн и съюзник на Аквамен в неговото пътешествие; номинираният за „Оскар“ Уилем Дефо („Проектът Флорида“) в ролята на Вулко – кралски съветник на Атлантида; Патрик Уилсън в ролята на Орм – настоящият крал на Атлантида; Долф Лундгрен като Нерей – крал на племето Ксебел; Яхия Абдул-Матийн II като търсещият отмъщение Черната Манта; носителката на „Оскар“ Никол Кидман („Часовете“) в ролята на Атлана – майката на Артър. Участват още Лъди Лин в ролята на капитан Мърк и Темуера Морисън в ролята на Том Къри – бащата на Аквамен.

Джеймс Уан режисира филма по сценарий на Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик и Уил Бийл, по сюжет на Джеф Джоунс, Джеймс Уан и Уил Бийл, по мотиви от героите, създадени от Пол Норис и Морт Уайсингър за DC. Продуценти са Питър Сафрън и Роб Коуън, изпълнителни продуценти са Дебора Снайдър, Зак Снайдър, Джон Бърг, Джеф Джоунс и Уолтър Хамада.

Екипът на Уан включва и номинираният за „Оскар“ оператор Дон Бърджис („Форест Гъмп“), монтажиста Кърк Мори, художника Бил Бржески и ръководителя на специални ефекти Кевин Макилуейн. Костюмите са дело на Ким Барнет, а музиката – на Рупърт Грегсън-Уилямс.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg