Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

47 ронини

Киану Рийвс отново на червения килим за световната премиера на 47 РОНИНИ в Токио - 47 ронини / информация за филма

47 Ronin 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Киану Рийвс отново на червения килим за световната премиера на 47 РОНИНИ в Токио

20.11.2013  |   синефиш.бг
Звездата на Киану Рийвс се завърна на филмовия небосклон с официалната премиера на приключенския 3D екшън 47 РОНИНИ, в който актьорът изпълнява главната роля. Това е втората продукция с източна тематика, в която канадската знаменитост се включва, след като по-рано тази година направи режисьорския си дебют с лентата „Тай-чи майстор“. По време на събитието Киану, който носи във вените си източна кръв, коментира: „За мен беше много специално изживяване да бъда част от всичко това “.

Официалната премиера на 47 РОНИНИ в Токио беше предшествана от пресконференция, на която режисьорът на продукцията сподели, че очаква филмът да се превърне в холивудски блокбастър. Карл Ринч, който за първи път поема режисурата на пълнометражно заглавие, коментира: „От самото начало знаехме, че темите за отмъщението, предаността, решимостта са универсални“. Режисьорът споделя, че започва работа по филма преди две години заедно с Киану Рийвс и двамата обмислят как да представят възможно най-справедливо популярната японска история на голям екран. 

47 РОНИНИ пресъздава реални събития от историята на Япония през периода Едо. Въпреки че действието от филма се развива във фантастичен свят, където се вихрят митични чудовища и чудати създания, екипът на продукцията се опитва да се придържа към традициите на Япония. „За мен беше интересно как една японска тема ще намери място в американски филм“, коментира „лошият“ герой във филма Таданобу Асано, който зрителите видяха съвсем скоро в „Тор: Светът на мрака“. Редом до него на голям екран в 47 РОНИНИ застават актьорите Хироюки Санада („Върколакът“) и Ринко Кикучи („Огненият пръстен“).

Приключенският 3D екшън разказва историята на шепа безстрашни ронини (самураи, останали без господар), които дръзват да се опълчат срещу безбройна армия на злото, превзела земите и народа им. В неравната битка те ще намерят своя водач в лицето на прокудения мелез Кай (Киану Рийвс) и ще премерят сили с воини, въоръжени с необяснима магия.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg